Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
❤ CrusH ❤
Tuesday • 28.8.12


*ketuk mikrofon* Ehem .. ehemm
Assalamualaikum and Hye :)
tengok title atas tu , Crush ?
Hahaha . aku crush kat sorang lelaki nih ,
orang boleh kata 'senangnya aku lupakan Ex , cepatnya dapat pegganti'
Sorry okay , aku bukan macam tu , cuma aku nak move on bak kata BFF aku Najwa ,
Buat apa nak ingat kat Ex aku sedangkan kami break terus dia kapel ,
Ishh , dah lari tajuk nih , berbalik kepada title ,
Crush aku ni budak kampung aku jugak , dan kawan abang aku .
Dia memang handsome , ahaha , muka dia manis je , 
bila dia senyum , ohh ! melting !!
Aku start suka kat dia sejak dia tegur aku ,
Masuk waktu solat je mesti dia azan , Ya Allah , sedapnya suara dia
rasa tenang jaa . dia pon orang alim ,
Masa First Raya aku baru balik dengan abang aku , selisih dengan dia , 
dia dok sembang ngan abang aku , then , dia senyum kat aku ,
Ohh , crush , awak handsome nyaa !
Crush , awak jadi bf saya lah ? hehe ..
okay lah , nak tido , bye , Assalamualaikum :D