Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
I Miss You :'(
Friday • 17.2.12

assalamualaikum , hye peeps .
okayy , masuk harini dah dua minggu zahir tak pegi skola ,, kayy , sedihh ..
rindu dia sesangattt ,, dia masuk hospitall , sakitt : ( . sumpahh sedih gila ..
isnin je aku sempat tengok dia , aku buzy , aku rindu dia sesangatt , 
isnin pegi tengok dia , nak bangun pun x larat , dia gitaw bila batuk keluar kahak darah , 
aku malas nak mention dia sakit apa kat sini , b , i miss you damn much ! 
syg harap bie cepat sembuh ,, rindu nak sembang pagi-II dengan bie , rindu nak bie teman syg balik skola . : ( ., bie , walau apa terjadi , syg tetap disisi bie ,
I Miss You Bie :'(