Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
: HAPPY BIRTHDAY SAYANG ❤
Friday • 10.2.12

ASSALAMUALAIKUM AND HYE ( :

ni musyuk masham aku ^^

kayy , harini birthday hubby aku , aku tak celebrate pon sebab dia tak sehat and this week dia tak datang sekolah .. and aku tak tahu rumah dia dekat mana , kalau tak memang nak ajak mak aku pegi tengok dia , orang sakit kann , nak pegi melawat lah .. tapi nak mintak tolong sapa kann ,, 

kayy stopp , harini genap 16 tahun hubby aku , awakk dah tua sayang ^^ .. iloveyousomuch bie , syg harap kita kekal sampai bila - bila .. syg taknak kita putus atau gaduh ,, semoga bie cepat sembuh ,, bie nak beli cadbury kat syg kan , hehe .. bufday bie tapi syg yang mintak cadbury ,, rindu bie , nanti law bie dah sehat kita jumpak taw ,,