Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
akan ku miliki hatimu ❤
Saturday • 7.1.12

entri ni tak ada kena mengena dengan aku , tadi aku blog walking ,
 aku singgah blog BEN ASHAARI , aku baca cerpen dia , tajuk atas tu lah , "akan ku miliki hatimu" 
. sumpah best gila , aku dari nak log out terus tak jadi sebab seronok baca story dia ,,

 harap - harap BEN ASHAARI buat sambungan cerpen tu lagi , bestt sangat ..
 cerpen tu karya asli BEN ASHAARI berdasarkan imiginasi , kegiatan harian , pembacaan dan juga pengalaman hidup . korang try lah baca . bestt !!! ni  link tuh AKAN KU MILIKI HATIMU , kalau da baca sokayy ..