Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
2012
Thursday • 5.1.12

hikkhokk ... 
pejam celik pejam celik dah 2012 kann ,, PMR pulak tahun nih , macam tak ready aje nak PMR , nak kena study banyak lagi , tambah - tambah math , susah taw takk , ada sape - sape nak tolong ajar ? hehe ...  nanti nak kena pegi tuisyen , nak belajar betul - betul , target 5A lah , tapi insyallah aku akan berusaha dapat lebih lagi , aku tak mau mak kecewa dengan aku , dah la mak sanggup susah - susah hantar aku pegi skola tiap - tiap hari , jauh pulak tuhh .. aku harap sangat kalau aku pandai math , teringin nak dapat math A ..

lepas ni maybe kurang berblogging , facebook lah .. nak study betul - betul .. macam mana pun tetap nak pegi tuisyen , tak ada kawan pun takpe , janji result PMR nanti aku senyum , tanak lah nanti keluar result aku menangis pulak ,, harap - harap tak la ... tahun ni pon , aku duduk dengan budak cina , gooi jia qi , tahun lepas kelas aku jugak cina tu , takpe lah , dia oke aje , aku takleh nak duduk gan kawan aku , depa ada mate , aku ja tadak , kena la duduk dengan cina kan ,, aku oke aje , janji dapat belajar , okey , assalamualaikum and bye !