Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
sedih :'(
Saturday • 17.12.11

aku sedih gila pagi nih . tadi aku online facebook ,  aku chat dengan kawan aku  .. kawan aku tanya sal zahir ,, aku jadi sedih . rindukan dia .. lama tak jumpak .. ntah nanti boleh jumpak ke tak , dia sakit ,, sakit apa , aku malas nak gitaw .. memang aku rindukan dia . tengok pic bawah ni 



 

aku rindu nak dia suap aku ..  aku rindu nak ejek dia , aku rindu nak cubit dia , aku rindu nak melawak dengan dia .. aku rindu nak pegi sekolah . selalu pagi pagi dia sanggup tunggu aku depan kelas sebab nak jumpak aku.  time balik dia selalu teman aku sampai mak aku mai .. lama pon dia sanggup . aku sayang dia sangat , sekarang cuti sekolah , tak jumpak , aku nangis ingat semua ni balik .. bukan aku saja saja .. aku tak sanggup nak berpisah dengan dia . sakit dia tu mesti boleh baik kan ,, possible tak boleh baik .. aku ni degil selalu ja tanak dengar nasihat dia .. dia selalu berkorban untuk aku .. aku susah nak faham dia , perangai aku nih ,, aku taw dia marahkan aku , tapi dia control .. dia buat besa ja .. sumpah weehh seumur hidup aku, aku tak penah dapat bf macam dia . yela , dulu semua main main kan aku , dia pon playboy dulu , kena game jugak gan dia , cerita lama , aku dah lama maafkan dia , dia banyak berubah lepas kapel gan aku , bukan nak tunjuk bangga , alhamdulillah , dia jadi baik ,, dengar jugak nasihat aku .. bie , syg rindukan bie . syg harap bie cepat sembuh , syg cyg bie :'(

# harini genap 9 bulan 2 minggu aku bersama dengan dia