Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
nanak flat bill flex !!!
Monday • 12.12.11

flat bill flex?
ape tuh ? korang tahu tak ? yang tahu diam - diam eh , 
flat bill flex tu kan , tu kan , cap lah .. 
anyss memang dah lama nak cap ni tahu tak .. jeles tengok bf kak anyss pakai ,,
da la ada dua , bukan nak derma satu kat anyss , hehe .. nak buat macam mana kan , duit tak ada .. terpaksa la kumpul kumpul duit dulu .. nak suruh orang beli malu lah .. dok suruh orang beli pulak kan .. by the way kan , tadi masa anyss online fesbukk anyss chat gan  someone ni , dok sembang sembang then dia tanya nak apa , anyss sesaja la melawak gan dia . anyss kata nak flat bill flex cap nih ,, dia kata bulehh .. anyss terkejut jugak lah .. anyss main main aje dia series .. memang tak caya lah .. dia nak tulongg beli kat anyss , dia kata hadiah bufday anyss ary tuh .. hehe .. thanks awak :)
ni superman flat bill flex
ni lah rupa flat bill flex tuh .. sumpah lawa doh ..
bulehh tak tulong beli sebijik macam ni .. cantik lah ...
nak nangis ni kalau tak dapat ..
hehe .. anyss suka gila flat bill flex nih , design dy suma cun melecun lah !
ni lagi satu .. ishh ! geram anyss tengok .. lawa dapat macam nih kan baguss ,, cantek woo ..
ni side star flat bill flex cap
black white ... jeles woo .. anyss suka design dia walaupun simple aje tapi tetap memikat hati anyss nih .. macam anyss banyak duit berangan nak cap cantek cantek nih .. hehe ..
someone tuh janji nak beli flat bill flex colour black and red kat anyss .. 
#thankyousomuchdear
iloveyouu >,<