Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
hepyyy !!!!!!!!!
Friday • 23.12.11

okayy , 20dec and 21dec aku meet diaa .. sapa tuu ? hubby aku lahh .. aku jumpakk zahir .. bestt gila .. mesti laa . miss dia sangattt .. lama tak jumpak ..  20dec aku jumpak dia je .. ta g  mana mana pon , coz kawan diaa tu kalut nak balik .. hishh -,-' . orang tengah nak lepas rindu ni kalut nak ajak balik pulak .. tak sampai setengah jam kowt .. semakin kurus aku tengok dia tu .. yela  ... orangg sakitt kan .

21dec aku ingat nak jumpak je , pastu dia ajak g makan pulakk ..aku dah la bila nak makan rasa nak muntah .. aku pegi jela .. kami lepak nasmir je ponn .. masa tu baru pukul 8 kowt tak silap aku . dia mai amik kat rumah .. dia bawak kawan dia .. dia tanya aku nak makan apa . aku memang tanakk makan lah .. dah rasa nak muntah jee .. dia order roti canai dua , dia nak suruh aku makan , aku cakap tanak , dia buat takk taw ja .. aku cubit terus ,, baru dia gitaw kat mamak tu roti canai letak satu pinggan .. da sampai . dia dok makan sorang sorang ..

kawan dia dua orang lagi tu tak makan pon .. depa minum ja .. yang sorang dok sembang gan aku yang lagi sorang dok dengar lagu guna earfone .. aku lawak tengok yang tu ,, depa cakap cakap pastu tanya dia , dia tak dengar pastuu buat mukaa blurr .. haha ..zahir suruh aku makan .. aku malas .. dia suap kat aku ,, aku kata takmaw .. dia kata sekali ja makan la .. aku makan la .. masa dok kunyah tu seyes macam nak muntah .. aku terus telan dengan air .. naseb baekk tak muntah law tak malu jee  ,,

tetiba fone zahir bunyi . asal ? mesej masukk lah . aku bukak . tengok nama 'ain' aku tak kesa if dia antar tanya buat apa ke , makan ke belum , nie antar 'BIE blablabla' dusshhh . nak reply kedit zahir tadak .. rugi rugi . law tak boleh layan dia sat .. haha .. touching sat .. merajuk gan zahir ..  dia punya explain kat aku ,, lawak pon ada .. to AIN SELMAN , #cari kat fb taw xD jangan lah mengedikk kacau zahir aku , oppss ! sorry , 'ter'JUAL nama hang . number hang aku ada tapi list tu hilang lah . ... then , zahir ajak snap pic , aku malu malu .. haha .. sebab kawan dia ada lah ..


ni la pic tu , sori tak elok sebab pic ni gelap then aku bagi cerah tiga kali kot ? law tak memang tak nampak muka kami ..  disnap oleh kawan dia ...

lepas dia abis makan , dia antar aku balik , kawan dia g kulim dulu .. dia nak beli seluar jeans.. .. kbyee !