Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
CINTA KONTRAK
Monday • 26.12.11

ni novel Cinta Kontrak ..
memang terbaikk lah novel ni ..
aku suka gila baca novel nih ..
Airysha ni kawin dengan anak datuk ,,
dah la dapat husband hensem gila , mata biru kehijau - hijauan . putih melepak .
Airysha suka panggil 'cicak kubin' dekat Danial , sebab Danial kurus kot?
Danial pulak panggil 'machine gun' dekat Airysha sebab dia cakap punya laju macam machine gun lah katakan
 . tiap - tiap hari gaduh je keja Airysha dengan Danial .
Danial sayang Airysha tapi dia taknak cakap , ego tinggi sangat letuuuww ..
dulu Danial ada gf , Nur Syuhada nama dia , da meninggal , Danial sayang gila dekat gurl tuh , Danial frust tanak cinta - cintan dia terus jadi playboy , Airysha je dapat bukak pintu hati Danial tuh ,
lama - lama baik terus diorang nih , first dapat anak nama danish , second airysha pregnant quadrant , amazing gila , pertama , darwish , kedua , adriana , ketiga ,adlisya dan keempat , dani asyraff ,