Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
Saturday • 10.12.11

assalamualaikum semua and hyep :)
tengok belogg anyss , banyak yang dah bertukar .
anyss tukar background blog , cursors , gambar anyss , borders anyss reka sendiri ..
haha .. tak cantik kan , borders biasa aja . tadi try buat , jadi lah macam tu .. oke lah ,. try benda baru kan ,,
anyss pon da guna header baru , tu pon rasa tak puasa hati lagi . rasa macam nak tukar je lagi .. anyss tak pandai edit header sangat , sebab tu tak cantik . takpa takpa . anyss masih belajar .. blog anyss mungkin akan ada perubahan dari semasa ke semasa .. tadi anyss bw kat blogger yang terer terer . jeles tengok diorang , pandai buat tuto and blog diorang kemas sangat .. tak macam blog anyss serabai aje kan .. harap korang sudi jenguk blog anyss yang tak seberapa nih . sayang korang :)