Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
❤ with him
Tuesday • 22.11.11

semalam aku hang gan zahir .. time bufday aku dia tadak . tu yang kami kuar semalam ..kami g pasific je .. tak g jauh - jauh ponn .. zahir sampai dulu .. dia dok tunggu kami .. besa la naik bas kan . mesti la lambat .. da sampai . aku call dia .. dia suruh pegi tingkat atas .. dia ada barang nak beli .. aku gan kak aku nek la tingkat atas .. tunggu dia ..dari mana tah dia datang mai sebelah aku . terkejut aku .. dia bagi bag kat aku .. aku tak taw apa yang ada lam bag tuh .. kami nak tengok wayang tapi cerita langsung tak best .. kami g kat tempat tadi lek .. pastu zahir panggil kak .. depa dok cakap apa tak taw .. dok gelak - gelak kat aku .. pastu dia tarik tangan aku ajak p panggil kawan dia .. dia suruh kak aku tunggu kat situ jap .. pastu kami g kfc .. g makan lah .. dia kata . nak cari kek tak nampak pon .. dia beli snack plate dua .. haha .. jimat duit aku .. masa dok tunggu dia mai bawak makanan aku gan kak aku dok usha apa ada dalam bag yang dia bagi tuh .. tengok - tengok t-shirt body glove .. wahh .. lawa-lawa .. macam baju :acik: la pulak dah .. haha .. RM83.90 .. baju ori besa lah ..kak jeles sebab baju sama macam acik .. haha .. lawa gila kot baju tuh ..  then , zahir mai ,, aku gan kak dok gelak - gelak ,,, dia lupa amik sos . pastu dia kata suruh aku p ambik . aku malas nak p ambik .. zahir kata aku pemalas la apa la ..
 aku p jugak gan kak aku .. aku tekan sos sampai penuh dalam mangkuk comel tuh .. zahir perli aku .. dia tanya awat tak tekan sos banyak lagi .. aku makan ayam kecik ja . peha ayam ,, dia makan ayam yang besar .. aku memang macam tu .. saja nak bagi dia makan yang besar . dia suap ayam , dia suap roti .. kak aku tak larat nak makan , dia bagi ayam kat aku ..zahir suruh aku makan ayam tuh .. jahat kak .. aku yang kena makan .. aku bagi dekat dia .. dia bagi balik dekat aku .. last-last dia mengalah .. dia makan .. haha .. padan uka b .. aku makan sikit ja .. sebab nak termuntah dah .. pas tu . aku gan zahir nek tingkat atas .. kak p kat cari ATM ..nak ambik duit .. zahir ajak main bowling .. aku kata mana reti main ,, dia kata baling ja .. aku kata takmau lah .. dia jak main snooker .. mentang - mentang dia terer main snooker .. dia kata 'ala , syg jolok ja bola tuh ,, aku kata 'mentang-mentang syg tak pandai main dok kata nuh' dia ajak aku karoake . dia kata karoake jambam tak bes .. karoake bilik best lah .. dia kata ' syg jom p main game lah . syg nak main game apa ? ' aku takmau ,, dia kata ' ary tuh boleh pulak snap pic dalam tempat game .. .. ajak main takmau .. kami p dok tunggu kak mai .. pastu p popular .. kak nak beli novel .. zahir kata . 'sakit mata lah pulak tengok novel cinta banyak-banyak ni ..  aku tarik jugak tangan dia p tengok .. dia kata 'takpa lah .. untuk syg , b sanggup .. ' aku gan kak dok gelak ja .. dia kata dekat aku , 'patut la mesej jiwang sangat , dok baca novel cinta rupanya .. ' pas beli novel kami p watsons jap .. beli barang sikit .. then , kami lepak kat luar .. aku suruh kak snap pic kami ,, zahir kata 'd mintak maaf sebab tak boleh bagi hadiah mahal - mahal .. aku kata baju tu pon dah okee bagi syg ..






ni baju zahir bagi ❤