Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
love you both !
Wednesday • 9.11.11

semalam bes jugak lah sembang gan abang gan kakak aku .. seronok gila law ada diorang tuh .. buat aku gelak ja .. tambah - tambah abang aku tuh .. aku suka bila dia balik rumah .. seronok lepak gan dia .. dengar dia nyanyi lagu lah .. abang aku suka buat lawak .. nasib baik ada kak gan abang aku . law tak bosan gila kot .. macam selalu , aku gan mak aku je ada kat rumah .. tak tahu nak buat apa .. abang gan kak balik seronok lah .. macam - macam boleh buat .. kalau kak aku tuh suka ajak aku buat something untuk makan .. dia selalu cari resipi dekat internet pas tu ajak aku buat .. bagus jugak lah . boleh aku makan . hikhik .. ary tuh kami buat puding karamel , nanti nak buat ice-cream tiramisu pulak . cuma tak beli bahan je lagi .. semalam aku gila - gila dok snap pic dengan abang aku tuh .. 
ni aku curi-curi snap pic dia 

aku dengan BU , my lovely cat

abang , BU n aku