Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
fuhh !!
Sunday • 27.11.11

tadi ada aku send message kat seseorang nih . saja luahkan apa yang terbuku di hati aku . nama dirahsiakan . aku cuma nak kepastian dari dia .. bukan aku serebu tak pakai helmet okayy .. aku tanya baik - baik . so jawapan yang diterima mesti kena baik - baik jugak kan ? if terasa aku mintak maaf lah .. cakap macam ni lebih better tak payah orang nak berteka - teki siapa kau kan , biasa lah , perempuan mana tak lari dengan perasaan cemburu kan . tapi aku cemburu bertempat . bukan cemburu tak periksa dulu .. bila da betul baru aku angkat m16 untuk tembakk kat dia .. aku cemburu sebab aku tak penah rasa macam tu .. even da 8 months nih .. sebak aku tahu tak . kan bagus kalau aku macam Nur Farisya Iman dalam novel Cinta Kau & Aku . tabah je farisya tu .. okayy . tanak panjang kan cerita . aku harap lepas ni kita tetap berkawan tanpa sebarang masalah . n aku tanak kau anggap dia lebih - lebih . kawan je okayy . chill babe !