Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
i'm forteen now !
Sunday • 20.11.11

whooaa ..
ce tengok jam .. alah .. baru pukul 11.40 kan .. tape - tape kita tunggu sampai pukul 12.00 a.m taw ... sebab apa nak tunggu .. sebab pukul 12.00 baru birthday aku .. hoho .. da cuti sekolah baru umur aku satu empat .. kesian dekat aku .. bufday tak leh sambut dekat sekolah .. esok takde apa - apa pon .. aku tak sambut esok .. bila aku nak celeberate ? tahun depan ke ? haha .. bufday aku 20 aku sambut 21 .. zahir yang nak tarikh tu .. takpe lah .. asalkan dia sanggup celebrate bufday aku .. sebab dia orang first yang nak celebrate bufday aku .. whoaa .. dengan ini saya bangga meyatakan saya gembira ada orang nak celebrate bufday saya .. yelah , aku terus terang .. bufday aku tak penah pon seorang manusia yang bergelar kekasih hati celebrate taw .. tuh yang seronok sangat nih .. nak tahu takk .. aku still gaduh dengan dia .. standard lah .. gaduh - gaduh tapi aku sayang , marah tapi tunggu mesej and call dari dia .. if dia call tak nak angkat .. aku tahu aku jahat .. haha .. tapi rindu nak cakap .. tadi aku text dengan NAJWA , kawan aku lah .. aku kata dekat dia 'wehh , tahu takk aku berangan esokk zahir suprise bawak kek dekat aku and suap kek dekat aku .. angan - angan jelah kan' law jadi kenyataan beshh ohh !!'  then , tetiba ja najwa terfikir nak antar mesej kat zahir pasal angan - angan aku tuh ... haha .. aku rasa zahir baca .. sebab .. after a while , dia call aku ,, mula - mula taknak angkat .. tapi aku fikir .. esok da bufday aku , takkan nak marah lagi .. kesian dekat dia .. da banyak kali aku buat perangai taw .. then , dia call lagi , aku angkat ..  time tuh aku ada dekat bendang(sawah) .. saja jenjalan .. dia tanya aku sehat ke tak ? makan ke belom ? ada dekat mana ? marah lagi ke dekat b ? .. dia kata isnin jadi keluar tak ? aku kata tak taw lah . dia kata .. confirm jugak gan mak kata kita keluar ari isnin .. kena jugak .. aku tanya la kenapa ? dia kata adalah , mana leh gitaw .. 
----------------->>>>>>>>stopppp jappp<<<<<<<<--------------
tengok jam 12.00 a.m dah kan ?
wish cepat - cepat sapa sayang dekat aku ..

*aku bersyukur kerana masih bernyawa dia tas muka bumi ini
*aku gembira kerana masih ada keluarga yang menyokong aku 
*aku bangga dapat boy macam zahir 
*aku harap hubungan kami akan kekal
*aku doakan semua orang yang aku tersayang akan panjang umur 

----------------------------------------------------------
tengok jam 12.05 a.m dah ni
masa untuk mengedit blog husb kakak aku .. 
blog dia tuh lecturer dia bagi assignment suruh buat blog
aku bukan pro sangat pon .. just nak tolong bagi <<ACIK>> dapat markah ja .
goodnites peeps .. love you all !