Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!
Thursday • 27.10.11



jom join segmen cik lyssa kita nih ye ! click banner atas nih ye sayang :)

hello ! hello ! nak tahu nama penuh aku ? NURANIS BINTI ABDUL RAHIM lah . 

umur aku baru je 14 tahun .. kanak-kanak ribena lagi nih ..

aku stay dekat parit buntar , perak . tahu ke ? kalau tahu jemput dtg rumah .. hikhik

aku buat blog nih first ,  nak cari kawan baru nak kenal dengan blogger - blogger yg hebat-2 belako .. second aku nak luah isi hati aku , tak kesa la korang nak baca ke tak ..


kakak aku lah . aku tengok dia buat blog macam best je .. aku pon try lah buat blog .. memang best pon !