Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
lalala
Sunday • 11.9.11

aku bosan nih  .. bangun awal tak taw nak buat apa ... lapar nak makan ,, tapi .. apa pon tadak .. sobs sobs ... mak .. lapar lah .. adek nak makan .. on lappy jap .. on9 fesbukk tade ape ponn .. bosan kot wehh .. law hari ni balik umah taman awal aku engat nak jumpak zahir lah .. rindu dekat syg aku tuh .. miss sesangat kat bie taw tak .. semalam gayut gan zahir sampai nak dekat sejam .. abes kredit aku .. haha .. balak punya hal kan apa pon tapa ... masa kat umah taman aku ada call zahir . zahir dok buat lawak macam macam .. best gila kot .. aku dok gelak gelak gan dia ... happy sangat aku dengan zahir ... aku sayang zahir .. hari ni aku nak jugak jumpak zahir walau macam mana pon  ,,, rindu taw tak . esok tu ponn belum tentu zahir nak p skola .. rajin teramat sangat ponteng skola zahir tu .. minggu lepas teman aku dua hari ja .. selasa gan khamis .. lagi tiga hari macam macam alasan dia kasi kat aku .. huh ! meluat dengar alasan dia .. harap minggu ni dia tak ponteng langsung lah .. aku rindu nak dia teman aku .. rindu sesangat taw tak .. bukan dia taw pon .. dia ni pantang ada duit mesti ada ja dia nak beli .. dia p beli rantai silver sampai 85 ringgit .. gila bie banyak duet .. dia tanya aku nak jugak ke ? aku kata 'yang bie bagi aritu kan da ada .. ' dia kata 'kot la nak bagi sama gan b . b pakai huruf A syg pakai huruf Z ..' aku balas 'tayah la ..' dia kata oke. rantai yang zahir bagi kat aku aritu pon tak terpakai .. ni nak beli lagi .. t marah lak aku tak pakai .. bek tayah beli .. bazir ja .. satu pon da cukup .. zahir bagi 5 sebab , aku tanya apa tah masa tu dia kata
1.bie sayangkan sayang
2.bie cintakan sayang
3.bie tanak sayang tinggalkan bie
4. bie nak kita kekal
5. bie tanak sayang jatuh kat tangan lelaki lain

aku suka yang ke-5 tuh .. hehe ..