Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
suka suka 'ngee
Thursday • 15.9.11

nak story kat ampa nih .. tady kan ,, kami main bola jaring .. ecee .. bestt taw takk .. aku bukan pandai main bola jaring ponn .. tadi dah la padang lecah , air kotor gila kot .. kena memang best lah .. aku bosan pj tak buat apa .. then , syera ajak main bola jaring .. aku on je .. bukak kasut . tarik seluar sampai kat betis pas tuu p join watie , shara , alia n aida .. haha .. selamat baju aku tak kotor law tak t kena ejek dengan zahir .. aku kata dah .. tengok tengok nampak muka mushuk aku tuh ,, sapa ? zahir lah .. dia mai kat padang .. selalu waktu aku pj dia mai padang .. bukan nak belajar kat kelas .. aku nampak dia , aku buat dono je .. aku main slamber ja .. law takk aku malu .. sekarang da ok .. pas tuu aida ajak rehat jap .. memang penat lah .. aku tak bawak air .. engat takk main .. mintak air alia sikit .. lega alia bagi .. thanks .. hilang la jugak dahaga aku tuh .. tengah best aku dok minum air zahir lalu kot situ .. aku kalih kot lain .. nasib baik takk sembur air tuh .. aku kalih balik dia tadak dah .. dia p kat lain .. kami sambung main balik , aku nampak dia dekat kerusi tempat kami date dulu , dia dok dengan kawan dia . aku main ja .. terer tak kami , 5-1 .. haha .. bukan aku shoot pon .. syera gan aida ja .. aku mana reti .. buat malu ja .. apa pon memang bes gila lah tadi .. dengan padang lecah .. first time aku main kat padang lecah .. selalunya aku tak suka .. naseb baik kaki aku gatal sikit ja .. kaki aku kalau kena lecah memang gatal gila lah .. waktu balik , jalan gan zahir .. masa kat bus stop ,, dia nak cakap apa tah .. dia lupa .. aku suruh dia engat balik , dia tak engat jugakk .. pas tuu .. dia bagi kat aku ANGRY BIRD  .. haha .. comell kot ... aku suka sangat .. thanks b .. loveyousomuch .. aku suruh dia letak dalam beg sch aku ,.. dia kata tak payah .. pegang sampai balik .. aku kata oke , bole ja ..  pas tuu , dia dok sembang gan kawan dia .. aku dok pegang menatang tu ja .. aku tarik beg nak simpan .. dia kata 'ha ... tak payah simpan .. kan b kata pegang sampai balik .. ' aku tengok kat lain ... pas tuu di mintak menatang tu . dia kata ' mai sini b simpan , kesian pulak b tengok ,' dia gelak gelak .. pas tu mak mai aku balik ..
tengok .. webcam aku tak jelas .. angry bird nampak lah .. pic husb aku ta nampak pon ..