Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
:'(
Friday • 9.9.11

selepas ja aku terima mesej tu , aku rasa macam hubungan aku dengan zahir tak akan kekal . ya allah , kenapa aku fikir macam tu .. hari isnin tu memang aku kecewa gila dapat mesej tu .. tak mungkin zahir pon macam tu kan . zahir takkan buat macam tu kat aku lah . aku kenal zahir . sejak tu aku jadi risau . aku selalu menangis .. hari rabu aku gadoh teruk jugak la dengan zahir .. aku call dia , dia cakap macam peluru keluar dari pistol tak berhenti tuh .. aku tak bolee nak cakap langsung .. aku tension , aku diam je .. bila aku diam dia marah pulak dia kata aku buat tak taw dekat dia .. yang aku bengang teramat bengang dia kata aku tipu dia .. perhhh !! thanks la bie .. aku baru nak explain dia tak percaya .. oke , fine .. aku dengar hang cakap ja .. then , mak dia nak fone balik coz dia guna fone mak dia .. dia terus letak . ouh , oke sygs !
dia text aku .. dia kata dia bodoh boleh kena tipu dengan aku . shit ! aku tak tipu hang lah . aku text dia balik .. then , aku engat dia yang rep .. aku betul betul tak bolee tahan .. depan kak aku jugak aku menangis . selamat rambut aku panjang tutup muka aku belah tepi , kak aku tak perasan .. aku lap air mata .. cakap gan mak dari jauh . control suara .. aku kata 'esok gerak adek pukul 5.30 .' aku terus blah .. aku menangis dekat dapur .. hancur hati aku baca mesej tu .. then , aku cepat cepat naik tangga .. aku gagah jugak nak naik .. aku rasa lemah sangat .. aku terduduk kat tangga .. aku naik jugak .. masuk bilik , aku menangis teruk .. aku cakap sorang sorang .. aku takut zahir tinggalkan aku .. macam mimpi ngeri bagi aku .. baru pukul 10.30 masa tu .. aku paksakan diri untuk tidur jugak .. aku stress gila masa tu .. aku terlelap pukul berapa aku tak taw .. esok bangun aku sakit kepala ..  pegi skola .. zahir datang dekat kelas .. dia tunggu aku .. nak jumpak taknak gaduh ... tak pi jumpak t lagi gaduh teruk .. g jelah .. aduyaii .. dia punya marah dekat aku .. dia marah macam macam .. dia kata ' kalau syg kata syg tak curang awat gambar syg ada dekat dia ?' aku pelik gila kot .. aku tanya la sapa pulak nih ? dia kata 'syg tanya b sapa ? syg yang antar pikir la sendiri .. aku kata 'syg setia kat b mana ada orang lain .. antar gambar apa pulak .. ' dia kata 'syg tayah kencing b lah .. ' aku  benci gila dia wat aku cam tu .. tetiba lutut aku sakit ,, time nih la ponn nak sakit .. aku pegang lutut aku .. aku x bole berdiri sebelah kaki kiri lama lama .. lutut aku sakit .. aku pegang banyak kali jugak la .. memang tak bole tahan .. then dia gelak , aku pelik bin ajaib .. dia kata 'pandai tak b berlakon ' What The Funny la b nih .. aku marah jugak lah .. aku kata 'buat lah lagi. suka taw tak' aku terus kalih kat lain .. dia kata .. 'alala merajuk pulak .. dia cucuk pinggang aku .. dia punya gelak kat aku .. aku diam ja .. dia cubit pipi aku .. pas tu gelak lagi .. suka la ek b ? dia kata 'syg-2 .. lawak b tengok .. dia tanya 'kaki kenapa ?' aku 'err .. tadak pa lah .. dia kata elok elok la .. 'tadak pa lah ..' pas tu dia nak masuk kelas .. dia kata 'bubye , love you .