Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
sweet memory ツ
Tuesday • 23.8.11

21-08-2011
huhu ... bes gila doe hari rabu ...
lepas sahur tak bulehh nak tidur ..
gila bosann babe ..
then , terlelap kejap . terus terjaga ..
aku mimipi orang yang dah tade .. orang yang aku sayang ..
ya allah .. rindunya aku dekat dia ..
aku menangis ? kenapa ?
sedih bila teringat dia ..
sapa ?  biarlah rahsia aku sorang .
da decide dengan najwa nak pegi buat rambott todayy ..
mak oke je .. abah tu ..
pegi tanya abah . nak mintak izin ..
abah tak kasi .. abah suruh buat dekat sini je .
aku bengang lah .. sebab da janji dengan dia nak buat hari ni jugakk
aku tanak mungkir janji ..
masuk bilik mengamuk sakan aku .. habis berselerak bilik aku tuh ...
 haha .. sakit hati punya pasal ..
dengan menangis semua cukup ..
then turun dari bilik pegi talk dengan mak
lastly mak bawak jugakk ..
hehe .. tengs mak
adekk sayang mak sangat sangat !
sampai ja g gan najwa dad dia bawak pegi alma ..
OMG ! dekat dengan macang bubok ..
zahir taw naya kot ..
then , najwa kata kena tunggu mak dia dulu
coz dia tak taw nak buat rambut apa ..
lepak lepak dekat kedai najwa dulu ..
then , zahir text ..
dia tanya ada dekat mana .. dia marah .. aku agak dah ..
dia mesti dapat taw punya ..
aku mengaku jelah ..
dia marah . dia kata buat selalu k bey !
aku tak taw nak pujuk cena dah ..
aku terus kata 'malam ni antar syg balek taw'
err' .. gila aku ... tada jawapan dah masa tuh ..
hentamm jelah .
dia oke .
haha .. senang pujuk ..
zahir tanya kedai tu dekat mana . aku pon xtaw ..
tah macam mana dia bule dapat cari ..
huhu .. hebat suami aku ..
abes buat rambut g kat zahir .
aku malu . yelah x biasa kann ?
nek moto dengan dia ...
bawak nala punya laju ..
da abes laju ke syg ?
dia gelak ja .. dia antar dekat taman tempua je ..
tade lesen tu yang tak antar aku sampai rumah ..
lagipun jauh .
kesian dia
sembang sembang dengan dia .. then mak mai ..
engat mak nak marah .. mak oke je .. haha ..
bes gila wehh ..
mak dok lawak lawak gan zahir lagi ..
♥ nak raya dengan bie  ♥