Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
raya raya !
Thursday • 1.9.11

huhu ..
raya pertama bes la jugakk .
tu pon sebab ada zahir law tak mampuihh x bes ..
mula mula zahir mai umah ..
dia x  taww jalan .. haha . jalan kampung kan ?
then pegi tunggu dia dekat depan kampung ..
dia datang ..
awww ~~ baju melayu wana ijau lembut ..
+ dengan kasut new balance dia tuh ..
hensem  + + lah ..
dia masuk rumah ..
aku malu malu hamster gitu ..
haha .. hidang kuih raya dekat dia ..
bagi ketupat dekat dia ..
then , dah duduk sebelah dia tengok tade rendang ,,
malas la pulak nak bangun ..
tunggu akak jelah bawak ..
aku tengah tengok tv masa tu .. tah tah zahir suap ketupat dekat aku ..
makan jelah ..
memang dia janji nak suap aku kan ?
then , decide dia nak bawak aku pegi raya rumah opah dia ..
mak dia , opah dia dok tanya bila nak mai ..
aku pegi tanya mak sambil buat muka kesian
haha ..
then , mak kasi cuma kena mintak kebenaran abah ..
opppss .. tu yang susah tuh ..
mak pegi talk gan abah ..
pas tuu , aku tengok mak cakap dengan zahir ..
tengok muka zahir macam mak cakap x bagi je pon ..
cemas jugakk lah aku ..
cepat cepat aku tanya mak 'kenapa x bagi ka ?'
mak kata 'abah bagi . balik awal . jangan merayau mana dah la ..
ya allah .. seronoknya aku ..
teng mak teng abah .. adek sayang mak gan abah ..
nek moto dengan zahir ..
agak lama baru sampai ..
turun dari moto rambut aku agak serabut .. zahir lah bawak moto laju siall kot ..
aku oter rambut .. aku tanya zahir 'oke ke x ni ?' dia gelak gelak kat aku .. aku geram aku cubit dia ..
pas tuu aku g salam mak dia .. opah dia ..jumpak adek dia yang comell tuh .. adek anis .. haha .. zahir suka kata adek dia tu sama macam aku .. mak dia hidang mee kuah ..
sedap jugak lah .. aku makan sikit je .. sebab x bape lapar ..
then , zahir bawak aku balik antar ..
dekat pukul 6 jugakk lah ..
 takk sempat nak salam dia .. tapa lah ..
otw nak sampai umah tuu ada la udak kampung aku nampak aku dengan zahir ..
maybe diorang pelikk .. haha ..
aku mane penah raya bf antar sampai umah ..
haha .. usha usha ..
gedik ..sampai umah ..
tetibe je sakit kepala ..
aduss ..
demam =,='
tak larat lah :(
aku n sys