Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
mimpi
Tuesday • 9.8.11

kenapa la sejak petang kemarin bila aku tidur ja mesti mimpi bukan bukan ..
bangun tidur mesti automatic aku x dak mood or menangis ..
kenapa jadi macam tu erk ??
kemarin aku mimpi zahir .. yang aku engat dalam mimpi tu aku selalu peluk zahir . eh , dalam mimpi je kat luar x oke . then bila aku peluk zahir dia marah marah ... bangun tidur kemarin da la zahir gerakk .. dia call aku .. aku x dak mood .. malas nak angkat .. memang aku geram gila pasal mimpi tuh .. aku cakap dengan dia maw x maw je .. then , aku terus letak fone .. eh , gila ke aku nak buadd perangai pulakk .. zahir call lagi ... dia tanya awat letak .. aku fikir jugakk nak bagitaw dia pasal mimpi tuh x logikk la .. aku cari alasan lain .. aku kata tersentuh skrin .. x palah dia oke ja .. n semalam aku mimpi tah ape ape lah .. zahir gan kawan kawan dia tuh budak emo .. pelik pelik mimpi aku .. masa tuu , aku dengan abang aku , aku nampak zahir .. aku nak pegi dekat dia , dia terus blah . dia nek moto g mana ntah .. then *** .. aku tanya dia zahir g mana masa tuh . then dia tarik tangan aku . dia kata 'nak **** aku .. aku takut la dah la muka macam hantu ja .. celak sana sini .. budak emo lah katakan .. then ***** aku ajak masuk mana tah .. aku x engat .. then ***** aku nak **** ***** ***** dekat aku ... dia tarik tangan aku .. memang aku nak menangis masa tuu ,, da x bule nak lari mana , da la waktu malam .. aku lari ***** aku kejar .. lepas tu aku x engat dah .. aku terjaga ja terus air mata keluar .. kenapa ???
kenapa mimpi aku semua zahir mesti elak dari aku ??
aku x nak mimpi tuu adi betull .. jangan la..

bie , i need you beside me right now

harini zahir exam .. bm paper 1 n paper 2 ...
semalam gaduh dengan dia pasal dia on9 x gitaw aku ..
maw x marah .. law aku on9 kena gitaw dia , tapi dia ...
aku ponn taw harini dia exam tapi ...
aku ponn ada perasaan jugakk kann ?
x kan nak diam je apa yang dia buat ..
dia mintak maaf .. kalau ikutkan hati aku maw aku off ja nset tuh .
disebabkan harini dia exam lah aku x buat macam tuu ..
aku x maw dia fail sebab aku ..
sebagai awek aku kena bagi semangat dekat dia ..
bukan kegagalan ...
aku kata dekat dia 'dah dah .. gaduh x gaduh p study jugakk .. esok kann exam '
dia mintak maaf banyak kali ...
susah ke aku nak maafkan walaupun selalunya aku maafkan tapi x rela , terpaksa ..
kenapa semalam x bulee ??
kenapa semalam air mata aku ja yang mengalir ..?
selalu lebih lagi dia buat aku x macam nih ponn ..
kenapa sekarang aku menangis terukk sangat ??
aku sedih pasal apa nih ??
aku ponn x taw lah  ...
aku try kuatkan semangat aku ...
demi zahir , demi insan yang aku cinta
aku maafkan dia dengan ikhlas ..
yela daripada tengok dia fail exam aku maafkan la ..
dia sampai x dak mood semalam coz aku x maafkan dia ..
memang dia mintak maaf ..
tapi semua mesej dia tuh aku balas 'g la study .. exam tuh kan penting .'
memang exam tuh penting .. penting sangat ..
b, maafkan syg
maaf syg x cukup sempurna untuk b. ..
harap kejap lagi dia buat exam elok elok lah ..
apa apa pon aku sentiasa doakan kejayaan dia ..

ya allah kau berikanlah petunjuk kepada dia ,
aminn ...