Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
essay oh essay !
Monday • 8.8.11

teacher oh teacher kenapa la bagi homework susah sangat .. x suka la nak kena buat essay nih ..
bosann lah asyik buat essay je .. x tawu nak reka dah ..
naseb baekk la ada internet ..
bule jugakk search essay nih .. law x mampuss kena buat ayat atau copy shara punya je ..
selalu kalau x siap keje copy dekat shara la .. dia la selalu tolong kami bab bab keje sekolah ni ..
tengs kawan !
adoiii ! banyak sangat improve your english nih .. x taw nak amik yang mana  ... ambik jelah mana mana ponn asalkan aku buat sudah ..
dari kena dengar teacher membebel ...
yeayyyhhh !! esok x pegi sch ...
maw teman mak pegi hos then we pegi beli baju raya ..
at taiping ..
tapi yang x bes nya banyak benda yang bes esokk .. :(
nak buat macam mana kan ?
law pegi sch ponn x dak sapa nak ambik waktu balik ...
redha jelah ..
x bule jumpak sama hubby aku esok ...
sobs .. sobs ..
da la esokk percubaan PMR ..
x bulee nak bagi semangat dekat dia ..
punya baguss hubby aku x taw esok exam apa ..
ishh3 !! sayang sayang ...
selamat tadi aku sempat tengok jadual exam diowang ..
hehe .. aku copy dekat kertas aku ..
senang nak peringat hubby aku tuh ..
nak harap kan dia ..'
x taw lah ..
syg sayang bie sangat sangat

love you forever sayang !