Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
bie !!
Sunday • 28.8.11

ya allah ...
betul ke zahir dah stage 4 ?
last day , hari jumaat aku , najwa dengan imelda sembang sembang
then , imelda ada tanya zahir sakit apa ..
aku kata la barah otak ..
then , aku tanya bule sembuh ke ?
imelda kata nenek dia ponn dulu barah otak tapi skunk da xda ..
nenek dia stage 4 .. doktor says stage 4 mampu bertahan 9 months je .
ya allah .. biar betul kan ..
tak mungkin lah ..
kalau operate stage 4 bule tahan 3 months
kalau zahir stage 1 operate memang bule selamat tapi maybe dia langsung tak ingat aku
sedihnya aku ..
tak kan lah zahir mampu lagi 9 months ?
bule ke aku hidup hari hari tanpa dia ?
sehari dia tadak pon aku x tentu arah ..
ya allah kuatkan lah semangat aku ..