Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
♥ bie
Friday • 5.8.11

nyesall tadyy buat muka dekat hubby aku nih ... selalu kann dia teman aku tunggu mak datang .. tapi hari ni dia x bulee nak teman ada sebab .. bukan saja saja .. dia kena pergi meet sama pk hem ada hal .. penting gila dari aku .. aku tawu tuu .. tapi napa bila dia say dia x bulee teman aku , aku terus tadee mood ? dia da hal kann ? aku pon tawu penting .. kenape lah aku buat dia macam tuh .. dia turun tangga aku follow dia dari belakang .. then , dia cakap aku terus buat donno je .. kesian dekat dia .. dia tanya nape buat muka nih . aku just kate x de pape .. terus dia kate 'b taknak pergi jumpak pk hem lah .' aku tanya kenape . dia geleng je .. dia teman aku pergi bus stop tunggu mak .. then aku tanya dia nape tak pegi .. dia kata 'buat apa b nak pegi law sayang buat muka macam nih dekat b .. b malas la nak p jumpak pk hem .. biarlah nak jadi ape ponn .. asalkan sayang tak buat muka macam tu dekat b .. b sanggup buat ape sajee untuk sayang .. b akan buat ape saje asalkan sayang bahagia .. tergamam aku dengar .. terus tade ayat nak balas .. tengok muka dia je yang aku boleh buat mase tuh .. tetibe je sedih .. aku suruh dia pegi .. dia tanak .. dia ponn macam tade mood dengan aku ..
sayang mintak maaff sesangatt b .. maaf sebab tak bulee nak paham keadaan bie .. maafkan sayang bie ! ..
sayang hargai apa yang bie buat korbankan untuk sayang selama nih ..
memang tak ternilai ..
sepatutnye aku tak buat muka depan dia .. memang aku nak dia teman .. aku x kesa if dia nak pegi jumpak cikgu or sape atas sebab sebab penting lah . tapi aku juz nak dia hantar aku sampai bus stop .. then aku tak kesa da if dia nak pegi ..
aku malas nak cakap takut nanti dia kata aku mengada gada pulakk ..
sedih nih .. aku tak sengaja buat dia macam tuh .. dia sanggup tak pegi pejabat sebab aku merajukk ..
harap isnin nih dia tak kena ape ape dengan pk hem ..
♥ iloveyouusomuchhbie ♥