Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
serabutt !!
Saturday • 16.7.11

huh ! aku betul betul sakit pala sekarang ni .. tension dengan kawan tension dengan bf tension dengan si budak tuu .. arghh ! semua bagi aku sakit hati ja .. ampa tak pernah kan fikir pasal aku  ? apa yang aku korbankan untuk ampa .. kenapa ampa mesti buat macam tu ? n to you budak aku tak suka kau heboh heboh pasal dia .. hey ! aku taw unx nak bagi aku malu .. habis tu unx suka lar sorang sorang mai interview aku ? suka r ? nampak cam unx hebat dah lar ? memang unx lawa dari aku ... tapi kan tak perlulah unx nak tunjukk bagusss ! tengok diri sendiri tuu dulu . aku selama ni punya backup unx la law ada orang kata dekat unx .. tapi macam ni unx balas kan ? terima kasih banyak banyak la ! lepas ni aku ak kan tegur unx dah .. fikir la baik baik !!!!!!!!