Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
outing !
Monday • 13.6.11

wah wah ! outing dengan tersayang iaitu bie .. g pasific je .. x perlu jauh jauh .. hehe .. law taw g lambat pun takpe .. zahir g punya la lambat pukul 2.15 baru sampai kod ? haha .. aku sampai kat sana pukul 11.40 .. tunggu dia punya lama .. baru engat nak tengok wayang cita karak tapi pukul 12.30 ... bie la lambat sangat .. banyak cita bes bes terlepas .. tapa la .. tunggu macam tunggul kayu kat tingkat atas .. menanti ketibaan putera raja .. haha .. putera la sangat kan .. sebab tu sloww semacam ajee ! one chair kongsi tiga orang .. aku , kak n achik .. apa usha usha ?? x biasa tengokk manusia ataw x biasa tengok one chair three people ? standard la tuu .. tengah tunggu balak .. bukan share ok ? walaupun sharing is caring ! haha .. kena kejar dengan kak kod law sharing sharing nih .. x terlintas kat pala otak aku langsung la .. dah sampai zahir panggil suruh keluar .. aku g la tengok .. tah tah nampak two boys sorang pakai short . yang mana satu ni ?  OMG ! aku punya yang pakai short .. asks to him 'tade seluar panjang ke?' senang nya jawapan dia lagi indah untuk di dengar 'seluar panjang semua basuh' lying jek ! jalan jalan .. nk g tengok movie apa yang ada .. x-men n toyol nakal je ? bie la ney .. aku n kak engat nak tengok x-men je daripada tengok toyol tu cam x bes ja ! last last budakk baju putih tiga orang tu decide nak tengok cita toyol nakal .. emmm .. we two ikut korang je ! tengok punya la tengok .. haram x best ! haha .. selamat kami x sponser duet pon .. dah bf belanja tengok jela kan .. x best pun buat buat la muka jady cam bes .. dah abes cita tuu muka kami lima orang hepi gila kod .. lega cita karut marut u dah abes law x tidur la jawabnya kai dalam tu ..  decide nak pegi makan coz achik lapar gila gila ,.. zahir pon nak makan ,, dy tanya aku nak makan apa ? aku kata x taw ja .. dy gelak gelak .. aku n kak rancang nak tinggal depa tiga orang kat food court ni ja dah lapar sangat kan .. g la makan nasi korang puaspuas kami nak g makan kfc . haha ... last last x dapat nasi hajat kami tercapai .. ye !ye ! makan kfc .. kami pilih table .. mejaujung kami ambikk .. tiga orang tu g order apa pon x taw la .. kami just tunggu .. lapar tahap kebulur dah masa tu coz dari pagi x makan sampai pukul 4.30 kod .. then achik bawak satu dulang dua pinggan dua cawan .. satu air apa x taw la achik pilih .. satu g air pepsi .. achi kbagi satu pinggan kat kami .. n air pepsi .. 0MG ! kena kongsi makan la ? emm ,, perut dah nyanyi lagu macam macam dah ni .. makan jela .. aku minum air dulu .. zahir makan ayam .. ada dua ketul , satu small n satu g medium .. aku pusing pinggan tu aku ambikk ayam yang small .. haha .. makan la ayam medium tu dah lapar sangat kan .. dy kata ' ooo..pandai ambikk ayam yang kecik nuh ..' aku juz gelak kat dy .. masa tu dy makan kentang dy suap kat aku .. hehe .. so sweet !!! love u bie ... then masa nak balik dy g antar kat tempat tunggu bas .. then bas datang salam gan dia ...