Dashboard | +Follow

Bonjour!

Welcome and feel free to read the tales of my life. Glad if you could drop some words in my cbox. Love ya!
  • Nies Anyss


Navigations



Talk to me




Find Me

Facebook:Nies Anyss
Twitter:@NiesAnyss


The Masterminds

Design: Liyana Vans
Header:Tyra
Other:
sad
Sunday • 8.5.11

mesej gan zahir macammacam dia guna nset mak dia c0z nset dia kena rampas masa tu aku tenga online facebook .. sebab nak balik dah petang ni tu yang aku online lama .. zahir tu merapu ja dia .. tapi aku sayang taw kat dia ... jangan ramapas dia lak taw .. tapi kan zahir tak adil la .. law dia salah dia pandai c0ver sebab dia taw kelemahan aku .. aku susah nak cari kelemahan dia .. law aku salah sikit p0n dah kena marah sampai kadangkadang boleh nak putus .. napa ek b ? b cam nak kita putus ja ? syg nak kita kekal b .. tolong la paham syg b .. pas aku online facebook aku aku online facebook zahir pulak .. pas tu aku teng0k ada orang post kat wall dia .. aku baca la .. taw tak p0mpuan tu p0st ap .. 'assalammualaikum..ny zahirafandikan.....nie ella ..mana zahir pergi haaaaa.... kalaw kahwin ngan niess pun awt x bley ka bgtw ella..ella nie msih awek zahir taw x.. ella dok stia kat zahir.. napa dok wat cmnie...ella dok tunggu zahir smpai ella mati skali pun.. ella tetap dok setia..coz zahir pakwe ella..skrang mana janji zahir hah...... ingat tkar nmber cm ella x dapat cari ka... tggu ar ella cndri akan p turun machang bubok smata2 nk cari zahir.. coz xda org bley ganti tempat zahir smpy ella mati..lepas nie ella mx maap law wat salah dr ujung ambut smpy ujung kaki...cos lpas nie mgkin zahir cuma dpt tgok kubur ella ja...... assalammualaikum zahirafandi '
aku baca .. ehhh .. biar betul ann ?? tak mungkin la ella tu awex dia lagi .. dia dah berubah tak silap aku .. tak mungkin la ella tu kapel lagi gan dia ..bertambah sakit hati aku dah la hati aku cukup sakit selama ni .. mesej zahir 'ella tu awex b lagi ke ??' zahir kata 'xla' pas tu napa dia mengaku b tu bf dia ? mana la b nak taw .. syg caya la cakap dia ? xla .. aku taw law aku d0k lawan mesti kami gad0h punya la .. siries aku cakap ..masa kat asrama adek gtw kat aku yg p0mpuan tu kata aku gan adek aku sama ja bul0q jantan .. ehh ? t0l ke ?? aku setia kat zahir s0rang je .. adek aku setia kat bf dia ?? napa lak unx kata kami bul0q jantan ?? kami bukan belen cm unx tu lain la .. jual badan x de maruah k0dd !! 0pss terlepas cakap ?? s0ryy la .. xpe xpe tutup muka guna kain ..
aku dah ok dengan zahir  bes ayadd dia , dia kata 'syg , b nak kita samasama jangan curang .. lau kita samasama tak curang hubungan kita mesti akan kekal' l0ve u s0 much b ! sec0nd mesej 'b p0n cam tu .. b nak kita kekal sampai kita kawin .. bila kita kawin b nak kita kekal sampai mati .. bes nya ... then dia kata 'ok syg b janji .. tapi b tak0t syg yg tinggalkan b .. .. aku kata tak la .. aku jnji tak tglkn dia .. dia kata 'betul .. mana nak tau t syg g manamana syg terjumpak budak laki lagi encem dari b' aku kata 'tak la .. budak laki ncemncem suka cari awex lawalawa .. syg ni bkn lawa p0n .. depa tak mau la .. law depa mau p0n syg setia kat b ja .. ' dy kata 'sapa kata syg tak lawa?'aku kata 'syg la kata ...' dy kata ' tu syg tapi owang lain tak' aku tanya 'spa 0rang lain tu ?' dia kata ' b la .. da ramai lagi 0wang kata' aku tanya 'sapa lagi?' dy kata 'ramai la' .. k la nak kemaskemas barang jap lagi nak lek asrama dah .. k .bubyee .. miss u blog .. muah ..